Autor: Informer.rs

16.10.2024.

14:15

Foto: Tanjug/AP

Magazin

Vratila se najlepša manekenka - Sada je ne biste prepoznali! Modna ikona uopšte ne liči na sebe (FOTO)

Tajra Benks (50) još jednom je zasijala na modnoj sceni na reviji Victoria's Secret, što je njen povratak na pistu označilo kao simboličan korak nazad, a zapravo veliki iskorak napred!

- Lud je osećaj vratiti se na pistu Victoria's Secret. Mislim ludo, ludo, ali ludo na dobar način. Nikad nisam mislila da ću se vratiti na ovu pistu, da budem iskrena - izjavila je Tajra, s očiglednim oduševljenjem.

Karijeru je započela sa samo 15 godina, postavši prva žena afroameričkog porekla koja se pojavila na naslovnicama časopisa "GQ" i "Sports Illustrated".

Tokom svoje karijere, nosila je titulu anđela Victoria's Secret od 1997. do 2005. godine i bila je jedno od najplaćenijih lica u manekenstvu.

Njihovi dokazi su mesecima kružili društvenim mrežama, što je dodatno potvrdilo ove tvrdnje.

Iako se povukla sa piste, Tajra se prisetila svojih ranijih dana:

"Sišla sam sa te piste i bila dugo u penziji, i to je bio takav spektakl. Osećala sam se kao sportista koji kaže: "Okačio sam kopačke o klin... povlačim košarkašku loptu. A onda, sada sam se vratila. Nikada za milion godina nisam mislila da ću se vratiti na pistu, ali sam toliko uzbuđena i spremna za ovo," prenosi People.

U pogledu njenog izgleda, Tajra je često bila podvrgnuta spekulacijama o plastičnim operacijama, ali ona je istakla da je jedina operacija koju je imala bila operacija nosa.

Pored Tajre Benks, pistom je prošetala i legendarna Kejt Mos, koja je bila cela u crnoj čipki