Autor: Informer.rs

17.10.2024.

09:15

Foto: Foto: Profimedia

Magazin

Viktorijini anđeli na afterpartiju! Sevale su gole zadnjice i grudi, sve je prštalo od seksepila (FOTO)

Žurka nakon spektakularne modne revije slavnog brenda donjeg veša Victoria`s Secret bila je veoma uzbudljiva. Događaju su prisustvovali supermodeli Alesandra Ambrozio, Adrijana Lima i Leksi Vud, kao i američka košarkašica Kisre Gondrezik, mađarska manekenka Barbara Palvin i američka pevačica Tejana Tejlor.

Manekenke su se razgolitile više nego na modnoj pisti i prošetale izazovne kombinacije od kojih je zastajao dah.

Alesandra Ambrozio je bila u potpuno providnoj dugoj haljini ispod koje se nazirao crni donji veš. Haljina sa velikim dekolteom u potpunosti je otkrivala telo, a kada se zgodna manekenka okrenula videlo se da nosi tange, koje prilično otkrivaju zadnjicu. 

Viđene su i svetlucave haljine koje jedva prekrivaju grudi, a manekenka Leksi Vud je obukla komplet crnog donjeg veša, nosila je haltere i čarape, a preko svega dugačak crni blejzer. 

Adrijana Lima je odudarala od stajlinga većina zvanica, pa se pojavila u maloj crnoj haljini, sa jednostavnom i efektnom punđom i u crnim salonkama. Glamurozna haljina imala je neobičan, asimetričan dekolte.

Lima se na adterpartiju pojavila u društvu verenika Andre Lemera. Ona je, da podsetimo, bila jedna od glavnih zvezda spektakularne modne revije kojom se brend Victoria`s Secret vratio na modnu scenu posle šest godina.