Autor: Informer.rs

18.10.2024.

14:00

Foto: profimedia

Magazin

Majka Bjanke Censori prvi put u javnosti nakon skandala! Evo šta je odgovorila kada je saznala da Kanje Vest želi seks sa njom (FOTO)

Aleksandra Censori, majka Bjanke Censori, koja je u braku sa reperom Kanje Vestom, uslikana je nedavno u Melburnu. To je njena prva slika nakon skandala koji je odjeknuo u javnosti. 

Skandal je nedavno izazvala bivša asistentkinja Kanjea Vesta, Loren Pišikota koja je rekla da kontroverzni reper i dizajner ima fetiš da spava sa majkama svojih partnerki.

Aleksandra je poručila da je ne zanimaju gluposti njenog zeta i ćerke nakon te skandalozne priče o njegovom fetišu.

Bjanka Censori i Kanje Vest su, inače, u braku su od decembra 2022. Venčali su se samo nekoliko meseci nakon što se on razveo od Kim Kardašijan. Kontroverzni par podiže ogromnu prašinu od početka svoje veze, delimično i zbog Bjankinog skandaloznog načina odevanja.

I majka Kim Kardašijan, Kris Džener, svojevremeno je reagovala na izjave svog zeta da želi seks sa taštom. Ona je te ispade Kanje Vesta okarakterisala kao "lud govor".

Informer

 

Aleksandra Censori u Melburnu živi sa suprugom i dve ćerke. Nedavno je uslikana u dnevnom izlasku, a nosila je jednostavnu sivu haljinu bez rukava.

Za razliku od svoje ćerke, Bjanke Censori, Aleksandra Censori se oblači drugačije. Ona, na svoj način, prati trendove, a voli i brendirane komade, kao što je Šanel torba. Zanimljiva je tašna sa znakom B koju je nosila ovom prilikom.

O velikom skandalu koji je izazvala izjava Kanje Vesta da želi da spava sa taštom fok ih Bjanka gleda, smo, da podsetimo, već pisali.