Autor: Informer.rs

20.10.2024.

17:00

Foto: Tanjug AP

Magazin

Tokom večeri pucala od glamuroznosti, a onda je ovo uradila! Retko ko bi se usudio na to (FOTO)

Eva Longorija je oličenje žene bez kompleksa - dok su svi gledali u nju, ona je bez imalo dvoumljenja izula svoje glamurozne cipele i otišla bosa sa prestižne Academy Museum Gala večeri u Los Anđelesu, održane ove subote.

Očigledno je kod kuće zaboravila nešto udobniju obuću, pa je jednostavno odlučila da stavi udobnost na prvo mesto.

Glumica, koja sada ima 49 godina i dalje zrači harizmom i besprekornim stilom, toliko da joj godine  ništa ne mogu.

Na crvenom tepihu je ostavila sve bez daha u uskoj crnoj haljini sa dugom suknjom, koja je imala dramatičan gornji deo koji je napravljen samo od tila svetlucavim detaljima. Ova zanosna haljina savršeno je isticala njenu figuru, a Eva je dodatno zablistala zahvaljujući dijamantskom nakitu - blistavim minđušama, narukvicama i prstenovima.

Preko glamurozne haljine, zbog hladne večeri, ogrnula je elegantan crni kaput. Njena ravna crna kosa, jednostavno stilizovana, dopunjavala je sofisticirani izgled, dok je bronzana šminka i neutralni sjaj na usnama naglašavali njenu prirodnu lepotu.

Tokom večeri, Eva je bila u veselom društvu, pozirajući sa portorikanskim pevačem Rikijem Martinom. Njih dvoje su se srdačno grlili i osmehivali pred kamerama, dok su uživali u večeri okruženi najpoznatijim zvezdama Holivuda.