23.10.2024.

09:00

Foto: Foto: Profimedia

Magazin

Leopard print najveći trend jeseni! Nabavite ove komade i oduševite na ulici stilom (FOTO)

Ova upečatljiva šara, koja nikad ne izlazi iz mode, sada se pojavljuje na kaputima, jaknama i bundama, dodajući dašak divlje elegancije svakoj kombinaciji.

Informer

 

Kaputi sa leopard šarom

Kaputi sa leopard šarom idealni su za slojevito oblačenje, savršeni su za dnevne izlaske, ali i za večernje prilike. Ove jeseni, dizajneri nude razne stilove, od klasičnih dugih kaputa do modernih krojeva sa naglašenim strukom.

Informer

 

Trendi jakne  

Jakne sa leopard šarom donose savršenu ravnotežu između udobnosti i stila, lako se kombinuju s jednostavnim komadima poput jeansova ili crnih pantalona, haljina.

Informer

 

Krznene bundice 

Bundice sa leopard uzorkom pružaju dodatnu toplinu tokom hladnijih dana, a istovremeno zadržavaju modni izražaj. Ove jeseni, ne zaboravite na detalje poput velikih dugmadi ili zanimljivih krojeva koji mogu dodatno obogatiti vaš izgled.

Informer

 

U kombinaciji sa neutralnim tonovima ili tamnijim bojama, leopard šara će vas sigurno istaknuti u svakoj prilici. Ova sezona donosi inspiraciju za stvaranje upečatljivih i trendi kombinacija koje će privući poglede. Pripremite se da obogatite svoju garderobu ovim modnim hitom!