Autor: Informer.rs

27.10.2024.

16:00

Foto: profimedia

Magazin

Bila je najlepša devojčica na svetu! Ogroman skandal joj zamalo uništio karijeru – evo kako danas izgleda (FOTO)

Svet je 2007. godine upoznao Tilan Blondo, tada šestogodišnju devojčicu koja je proglašena za najlepšu na svetu. Već tada su joj predviđali zvezdanu karijeru u svetu modelinga, a ona danas, sa 23 godine, nastavlja da pleni pažnju.

Tilan Blondo je danas veoma lepa i zgodna devojka iako su joj mnogi predviđali apsolutnu propast čim odraste. 

Nasuprot toga, ona je danas veoma tražena manekenka i model, te sarađuje sa mnogima poznatim brendovima. 

Ipak, iza nje se krije niz kontroverzi koje su je pratile tokom godina.

Informer

 

Tilan je ćerka poznatog fudbalera Patrika Blondoa i francuske glumice Veronike Loubri, a prvi put je kročila na modnu pistu sa samo četiri godine. Njena lista saradnji s najvećim svetskim brendovima je impresivna, ali mnogi su zaboravili skandal koji je pretnio da ugrozi njenu karijeru.

Kao desetogodišnjakinja, Tilan je pozirala za naslovnicu francuskog izdanja magazina Vogue, što je izazvalo burne reakcije. Devojčica je na fotografiji izgledala daleko starije, potpuno našminkana i u cipelama na visoku potpeticu, što je izazvalo osudu javnosti.

Njena porodica se tada suočila sa pretnjama smrću, a glavne kritike su bile usmerene ka roditeljima. Majka Veronika je izjavila da je bila šokirana fotografijama, ali samo zbog toga što je njenoj desetogodišnjoj ćerki omogućeno da nosi ogrlicu vrednu nekoliko miliona dolara.

Iako je ta kontroverza daleko iza nje, internet ne zaboravlja, pa ni skandal koji je pratio "najlepšu devojčicu" sveta.