21.02.2024.

09:00

Foto: Luka Šarac

Magazin

Izaberite svoj odmor iz snova - Doživi Srbiju!

Kao i svake godine izglagači će imati prilike da posetioce upoznaju sa raskošnim turističkim ponudama, a među njima je i Turistička organizacija Srbije.

U Hali 4 Beogradskog sajma Turistička organizacija Srbije promovisaće Srbiju kao destinaciju koju treba doživeti, a posetioce pored ponude atraktivnih turističkih destinacija očekuje i niz kulturnih, multimedijalnih, promotivnih i društveno odgovornih aktivnosti.

Informer

 

Osim prirodnih lepota, aktivnog odmora, gradova punih energije Turistička organizacija Srbije na Sajmu će predstaviti i novu brošuru pod nazivom "Uporišta duhovnosti".

Informer

 

Pored bogate raznolike ponude, zanimljive postavke i šarenolikog sadržaja ove godine na štandu naći će se i Fotografija za poneti "SRBIJA. Doživi!". Turistička organizacija Srbije potrudila se da svojim posetiocima pruži nezaboravno iskustvo i omogućila da uz pomoć AI tehnologije "Photo Booth" gosti dobiju fotogradiju sa različitih destinacija u Srbiji.

Informer

 

Tokom trajanja Sajma na štandu Turističke organizacije Srbije celokupan program upotpuniće folklorni ansambl KUD "Spasovdanski vez", a inostrani i domaći posetioci moći će da uživaju u lepotama srpske tradicionalne nošnje i plesu.

Informer