10.07.2024.

14:06

Foto: printscreen instagram royalkinghouse

Magazin

Ovo je idealno mesto za odmor za porodice sa decom! (FOTO/VIDEO)

Međunarodni karneval, Love fest, Banja fest, Festival fimskog scenarija, plesni spektakl "Brazil samba šou" samo su neki od redovnih događaja svakog leta.

U banji ljubavi, koja je nadaleko poznata po mostu ljubavi u naredom periodu će se održati i spektakularni koncerti. Za sve ljubitelje domaćeg turizma u Vrnjačkoj Banji će biti ponuđeni i koncerti izvođača različitih žanrova, pa ce tako nastupiti: Breskvica, Prljavi inspektor Blaža, Slavko Banjac, Edita Aradinović, Trik F/X i mnogi drugi.

Posebne turističke atrakcije su jedan od najvećih akva parkova i panoramski točak kojim se od nedavno možete provozati i uživati u panorami ovog divnog mesta.

Luna park, bioskop, predstave u amfiteataru na otvorenom "Bata Stojković" samo su neka od mesta za uživanje. 

U Vrnjačkoj Banji, punoj dešavanja i najlepših događaja možete uživati iz mirne baze.

Ukoliko želite da budete u centru zbivanja, nadomak centra, a ipak odvojeni od gužve, okruženi prirodom u luksuznom kompleksu sa bazenom  "Royal vila klub" su idealno mesto za vas.

Jedanaest vila u mirnom delu banje najpopularniji je smeštaj srpskih i stranih turista. Bazen na kom nikada nema gužve, zelenilo koje štiti od velikih vrućina, lepe, ušuškane i funkcionalne vile koje pružaju sve za idealan odmor, zagarantovana parking mesta su ono što privlači ljude u "Royal vila klub".

- Većinu kućica možete da nađete na booking.com, a bazen je jako veliki da gotovo nikad nije gužva. Ovde je zaista mir, tišina, u centru ste dešavanja, banja, banjski vazduh, ono što treba svima nama, a opet s druge strane priroda, nije gužva... lepa zamisao. Deci je najzanimljivije sve - od dvorišta koje je zatvoreno, do bazena - ističe Marija Đurišić vlasnica velelepnih vila i dodaje da je svaka od kućica tipska, podeljna na dva dela, a da svaki apartman ima 52 kvadrata, dve spavaće sobe, kupatilo, wc, kuhinju, trpezariju, kao i da je sve je potpuno opremljeno.