07.01.2016.

17:30

Foto:

Magazin

SLATKO UŽIVANJE Topla čokolada sa bundevom

Sastojci za 2 šolje:

200g tamne čokolade

1 šoljica krema od bundeve

1 kašika kokosovog mleka

¼ čajne kašičice cimeta

2 čajne kašičice sirupa od agave

SAVRŠENA POSLASTICA Kolač za kojim su svi poludeli

Priprema:

Zagrejte vodu u šerpi u koju ćete staviti manju šerpicu sa izlomljenim kockicama čokolade. Na ovaj način čokolada će se otopiti, a neće pri tome zagoreti.

Za krem od bundeve prvo naseckajte bundevu na sitne komadiće i kuvajte je na pari 15 minuta. Nakon toga je usitnite mikserom dok ne postignete kremastu teksturu i dodajte cimeta. U smesu dodajte čokoladu, sirup od agave i kašiku kokosovog mleka i sve zajedno zagrejte. 

OMILJENA POSLASTICA Napravite Švarcvald tortu u čaši!

Tagovi: