31.10.2016.

13:08

Foto:

Magazin

FENOMENALAN TRIK za najukusnije prženice!

Međutim, ukoliko želite da poboljšate ukus prženica i da poližete prste nakon jela, dovoljno je da uvedete samo jednu promenu. 

U jednoj činiji dobro umutite nekoliko jaja, broj zavisi od broja kriški hleba, pa je bolje da umutite manje, jer ćete ukoliko zafali, moći samo da dodate. Bitno je da jaja mutite žicom ili viljuškom, a ne mutilicom. Sastojak koji ćete dodati u jaja, pored malo soli, jeste kim. 

OVAJ TRIK ĆE VAS OČARATI: Evo kako da osvežite STARO PARČE PICE!

Osim što ćete uživati u ukusu, kim ima i odlično dejstvo na zdravlje, a između ostalog ubrzava kretanje hrane kroz organizam.

NAJZDRAVIJI DORUČAK! Pet razloga zašto treba da jedete ovsenu kašu

Tagovi: