29.03.2017.

09:36

Foto:

Magazin

KO JE GLADAN? Najukusniji aromatični krompir iz rerne

Sastojci

1 kg krompira

2 kašike sušenog ruzmarina

ulje

so, biber

Za preliv: 

1 pavlaka

malo jogurta

3 čena belog luka

so ako je potrebno

Priprema

1. Operite, osušite i iseckajte krompir po dužini. 

2. Stavite u pleh koji je dobro podmazan. Posolite, pobiberite i pospite ruzmarin.

3. Pecite u predhodno zagrejanoj rerni na 180c oko 45 minuta, ali proverite da li je krompir mekan. 

4. U posebnu činiju pomešajte pavlaku sa malo jogurta. Dodajte sitno iseckan beli luk.

Savet: Vruć kropir umačite u ovaj preliv!

(FOTO) EKSPRES KUHINJA! Iz dodatka Iće i piće 4 fenomenalna jela gotova za manje od 45 minuta!

PROSVETLJENJE! Kako se britanski novinar zaljubio u rakiju!

Tagovi: