19.04.2019.

13:32

Foto:

Magazin

LAGANI RUČAK! Pečurke u sosu od belog vina

Isprobajte nešto novo i uživajte u neponovljivom ručku za malo para.

Potrebno je:

0,5 kg pečuraka
30 g maslaca
0,25 dl belog vina
0,5 dl pileće supe
kašičica suvog majorana
pola kašičice sitno seckanog crnog luka
kašika seckanog vlašca

POSNA TESTENINA IDEALNA ZA SVE LJUBITELJE OVOG SPECIJALITETA! Samo nekoliko namirnica vas deli do ukusnog zalogaja!

Priprema: 

Pečurke dobro operite, očistite ih i poređajte u vatrostalnu posudu. Pomešajte vino i supu, dodajte majoran i crni luk, pa posolite i pobiberite i prelijte preko pečuraka. Poklopljeno pecite pola sata na 220 stepeni. Poslužite s knedlama od starog hleba.

Tagovi: