Magazin
NAJLAKŠI RECEPT ZA ČIZKEJK, a "rezultat" je veoma ukusan!
Sastojci:
puter
300 g mlevenog keksa
kafena šolja mleka
250 ml slatke pavlake
220 g krem sira
RUČAK ZA DANAS! Musaka sa šampinjonima i slaninom
60 g šlaga
125 g šećera u prahu
kašičica ekstrakta vanile
kašičica limunovog soka
malo soli
ISHRANA I ZAČEĆE! Deset namirnica koje će vam povećati plodnost
Priprema:
Rastopite puter, pa dodajte keks i pola šolje mleka. Dobro izmešajte i rasporedite po plehu ili kalupu za čizkejk.
U većoj posudi mikserom mutite slatku pavlaku oko pet mnuta. U odvojenoj posudi umutite krem sir sa šlagom, dok mešavina ne postane glatka, a onda dodajte šećer, ekstrakt vanile, sok od limuna i so.
U tu smesu polako dodajte umućenu slatku pavlaku, promešajte, pa nalijte preko prvog sloja. Pokrijte i ostavite u fižideru da se stegne, oko četiri sata. Stavite sveže voće po izboru odozgo.