10.05.2019.

13:12

Foto:

Magazin

(VIDEO) STREET FOOD FESTIVAL! Beograd u ritmu trendova svetskih metropola!

Beograd će tako, poput nekih svetskih metropola, dobiti na pet dana u maju svoju oazu uživanja u hrani, pozornicu svetskih kuhinja na otvorenom, na kojoj će se predstaviti kulinarski virtuozi, oni koji umeju da vam u duhu života u gradu, u kratkom roku spreme zdrave zalogaje, koje možete konzumirati brzo i nastaviti dalje svoj poslovni dan ili uživati sa porodicom u popodnevnoj šetnji.

U centralnom delu Tašmajdanskog parka, uz besplatan ulaz i obezbeđena mesta za sedenje, svakog dana od srede 8. maja do nedelje 12. maja, u periodu od 10h do ponoći, najveći poznavaoci i majstori kuhinje biće vam ne samo dostupni za pripremu najukusnijih zdravih obroka, već ćete moći kroz različite radionice da od njih mnogo naučite i uporedite srpsku klasičnu kuhinju sa bilo kojom koju možete zamislti, od japanske i američke, pa do italijanske ili libanske.

Da Beograd u srcu grada dobije ono što imaju Njujork, Tokio, Džakarta, Kopenhagen, Sidnej, a da to bude prepoznatljivo u godinama koje dolaze, kao nešto autentično i naše, "Staropramen Street Food Festiva“pratiće I adekvatan muzički program u okviru koga će nastpiti – "Texsas Flood“, "Fado Trio“, „Ksenija Kuljača Trio“, "Emy Whine House Tribute“I mnogi drugi, i to uz DJ podršku u pauzama nastupa bendoa svakog festivalskog dana.

Tagovi: