03.06.2019.

09:53

Foto:

Magazin

SLATKI ZALOGAJI! Brauni s malinama i čokoladom

Sastojci:
200 g tamne čokolade
200 g maslaca
100 g belog šećera
100 g žutog šećera
140 g brašna
50 g kakaoa
200 g svežih ili smrznutih malina
100 g bele čokolade izlomljene na komadiće
četiri jajeta

Na laganoj vatri otopite maslac, obe vrste šećera i tamnu čokoladu. Razmutite jaja, pa ih dodajte toj smesi mešajući kašikom. Pomešajte brašno i kakao, pa i to dodajte. Belu čokoladu izlomite na sitne komade i s polovinom malina dodajte polako u smesu mešajući kašikom. Sipajte u podmazan kalup za pečenje (25x25 cm) a ostatak malina rasporedite po površini. Pecite 35 minuta na 180 stepeni. Ostavite da se ohladi, pa služite. 

Tagovi: