04.06.2019.

10:09

Foto:

Magazin

PILETINA SA POVRĆEM I PIRINČEM! Idealan i zdrav ručak!

Sastojci:

Dvoja pileća prsa (otkoštana i isečena na kockice)

Pola šolje crnog luka

Kašičica iseckanog belog luka

Pola šolje šargarepe (isečene na kockice)

Šolja brokolija

Tri jaja

Tri šolje skuvanog smeđeg pirinča

Tri kašičice soja sosa

Biber

So

Priprema:

Propržite piletinu, a zatim u drugom tiganju propržite crni luk, beli luk, pa dodajte šargarepu i brokoli. Kada se povrće ukrčka, dodajte tri izlupana jaja i dobro izmešajte.

Zatim u tiganj dodajte skuvani pirinač, piletinu i soja sos. Izmešajte, dodajte so i biber po ukusu, ponovo izmešajte i ostavite da se jelo krčka još oko pet minuta na smanjenoj vatri.  

Tagovi: