Magazin
PILETINA SA POVRĆEM I PIRINČEM! Idealan i zdrav ručak!
Sastojci:
Dvoja pileća prsa (otkoštana i isečena na kockice)
Pola šolje crnog luka
Kašičica iseckanog belog luka
Pola šolje šargarepe (isečene na kockice)
Šolja brokolija
Tri jaja
Tri šolje skuvanog smeđeg pirinča
Tri kašičice soja sosa
Biber
So
Priprema:
Propržite piletinu, a zatim u drugom tiganju propržite crni luk, beli luk, pa dodajte šargarepu i brokoli. Kada se povrće ukrčka, dodajte tri izlupana jaja i dobro izmešajte.
Zatim u tiganj dodajte skuvani pirinač, piletinu i soja sos. Izmešajte, dodajte so i biber po ukusu, ponovo izmešajte i ostavite da se jelo krčka još oko pet minuta na smanjenoj vatri.