Magazin
KEKS OD ČOKOLADE I PUTERA OD KIKIRIKIJA! Prava poslastica za sve sladokusce!
Sastojci:
Priprema:
Stavite smeđi šećer i maslac u posudu za mikser. Dodajte puter od kikirikija i miksajte dok smesa ne postane penasta. S vremena na vreme skinite delove smese s ivice posude da bi se bolje umutilo. Dodajte jaje i ekstrakt vanile. Nastavite da mešate. Kad završite s mešanjem prosejte brašno i dodajte prašak za pecivo. Mešajte dok se brašno ne poveže i zatim isecite i dodajte čokoladu. Promešajte. Na pleh stavite papir za pečenje. Kašikom za sladoled ili mericom zahvatite smesu i napravite loptice. Poređajte ih na papir za pečenje i blago ih viljuškom posutom brašnom spljoštite. Pecite ih 10 do 12 minuta na 190 stepeni celzijusa.