Magazin
PREUKUSNO I NEOBIČNO! Tuna u salati od avokada
Ako želite da pripremite obrok bogat vitaminima i zdravim mastima, evo načina:
Sastojci (za 1 osobu):
- komadić đumbira, oguljen i narendan
- 2 kašičice iseckanog korijandera
- pola limete
- kuhinjska ili morska so
- biber
- 1 avokado, oljušten i očišćen, naseckan na kriške
- maslinovo ulje
- 85 grama sveže tunjevine
Priprema:
U manju posudu izrendajte đumbir. Dodajte korijandar i sok limete. Dobro promešajte, posolite i pobiberite. Smesi dodajte avokado i malo maslinovog ulja. Stavite tiganj na već zagrejanu ringlu i tunu pržite po dva minuta sa svake strane. Znaćete da je gotovo kada meso posvetli.
Tunu servirajte na tanjiru, preko avokado salate.
POGLEDAJTE BONUS VIDEO: