Magazin
GOTOVA ZA 10 MINUTA! Paradajz čorba sa pavlakom idealna za hladne dane!
SASTOJCI:
- 200 ml kuvanog paradajza
- 1,5 l vode
- domaći rezanci
- peršunov list
- celerov list
- 1 zelena paprika
- 50 ml maslinovog ulja
- malo soli
PRIPREMA:
U šerpu sa vodom dodatmo ulje i sipamo kuvan paradajz. Dodamo celerov list zajedno sa drškom kao i zelenu papriku koju malo izbockate nožem ili izvadite seme.
OTKRIVENE MRAČNE TAJNE SLAVNOG NAUČNIKA! Ovo je spisak BRUTALNIH USLOVA koje je Ajnštajn dao Milevi Marić
Ostavite da kuva 6-7 min izvadite viljuškom celer pa ubacite rezance. Posolite i dodajte sitno seckan peršunov list. Poklopite i isključite šporet.
Sipajte u tanjir i dodaj te kašičicu kisele pavlake po želji.