Magazin
NEPEČENA POSNA TORTA: Najbrža poslastica od gotovih kora sa dosta krema!
SASTOJCI:
- 450g gotovih krem kora ili medenih kora
- 4 kesice pudinga od vanile
- 10 g vanilin šećera
- 1 l bademovog mleka
- 6-7 kašika šećera
- 100 g posne čokolade
- 100 g posnog margarina
PRIPREMA:
Stavite 800 ml bademovog mleka da se kuva.Za to vreme pomešajte 6-7 kašika šećera, 1 kesicu vanil šećera i 4 kesice pudinga od vanile sa 200 ml bademovog mleka.
Kad mleko provri, dodajte puding i neprestano mešajte, dok se zgusne. Kad se zgusne, sklonite sa šporeta.
NAJUKUSNIJA TORTA NA SVETU! Čokoladna fantazija sa rumom
Izlomite 100 g posne čokolade u činiju i dodajte joj 1/2 vrućeg pudinga. Izmešajte puding i čokoladu da se sjedine.
Pokrijte oba fila providnom folijom i ostavite ih da se ohlade. Kad se ohlade, dodajte filovima po 50 g posnog margarina i sve to dobro izmiksajte.
VEĆ MU PRESELO?! Posle 9 dana braka sa Bogdanom Veljko šokirao izjavom na Instagramu!
Kore izbockajte viljuškom i isprskajte ih običnom vodom (možete i nekim sokom, ili ušećerenom vodom, bademovim mlekom i sl.).
Premažite koru s 1/2 čokoladnog fila. Preko stavite novu koru i premažite je s 1/2 pudinga. Ponovite ovaj postupak još jednom (tamni fil, pa svetli).
(PAPARACO VIDEO) Uhvatili smo Sofiju Milošević i Luku Jovića ZAJEDNO - evo šta su radili! Nakon priče o RASKIDU, scena koja otkriva SVE!
Preko pudinga pospite kakao kao dekoraciju (možete da stavite posni šlag umesto kakao praha). Tortu stavite u frižider i ostavite je preko noći da odstoji. Isecite joj ivice i servirajte po želji.
Što duže stoji, to je ukusnija.