05.04.2020.

12:40 >> 12:45

Foto:

Magazin

STARA, DOBRA AJNPREN ILI KLIN ČORBA! Idealno predjelo, a može i kao lagani obrok!

Potrebno je:

kašika brašna
malo ulja
2 čena belog luka
kašičica suvog začina
mleven biber
peršunov list
kockice prepečenog hleba kao prilog

ORIGINALNI, ITALIJANSKI RECEPT! Napravite bolonjeze sos, klasik za sva vremena!

ZASLADITE SE OČAS POSLA! 3 deserta od 3 SASTOJKA koji se ne peku!



Priprema:

Na ulju propržite kašiku brašna, dodajte seckan beli luk, pa kad porumeni sipajte oko 2 l vode. Pustite da vri 2-3 minuta, dodajte začin, peršunov list, mleven biber... Kad je jelo gotovo prepečen hleb isecite na kockice i dodajte u tanjir sa čorbicom.

Prijatno!