01.06.2020.

13:15

Foto:

Magazin

KREMASTO I SOČNO! Genijalni trik za savršen PIRE KROMPIR - ne može jednostavnije!

Niko objašnjava da je potrebno dobro oprati krompir, oguliti ga (koru ne bacajte!), iseći na pola, a potom kuvati 12 do 15 minuta, ili duže ako je potrebno. Kada je skuvan možete ga pasirati ručno, ali je najbolje da to uradite uz pomoć mašine za mlevenje, kako biste dobili smesu koja je u potpunosti bez grumuljica.

Informer

Potom dodajte maslac, a naravno na red dolazi i mleko, ali na nešto drugačiji način nego što to obično radimo. Dakle, treba da u mleko ubacite koru od krompira, a potom ostavite da se prokuva oko dva minuta na jakoj vatri, kako bi kora ispustila aromu u mleko.

(VIDEO) INTERNET JE OPSEDNUT OVIM TESTOM ZA KROFNE: Ima samo 2 sastojka, a poslastica je gotova za 10 minuta!

Tada procedite mleko i sipajte ga u pire, a upravo je u ovom koraku tajna savršeno kremastog pirea.