Magazin
ZA SVE LJUBITELJE ČOKOLADE! Napravite neodoljivu SAHER TORTU!
Za sve ljubitelje čokolade.
Sastojci:
- 200 g čokolade
- 125 g putera
- 10 belanaca
- 200 g prah šećera
- 100 g brašna
- Džem od kajsija
STARINSKI RECEPT ZA PIHTIJE! TOPE SE U USTIMA, ovako nešto niste još uvek probali!
Za glazuru:
- 150 g čokolade
- 2 kapi ulja
Priprema:
Čokoladu istopite i u nju dodajte puter. Umutite, pa dodajte šne od belanaca i prah šećera koje ste prethodno umutili zajedno. Na kraju u sve to dodati i brašno i opet umutiti. Pecite u podmazanom plehu na 200 stepeni. Ispečeno premažite tankim slojem džema od kajsija, pa preko toga prelijte glazuru od čokolade (otopite čokoladu zajedno sa uljem).