Magazin
DESERT ZA HLADNE DANE! Čokoladni mus sa KESTENOM, priprema se LAKO i BRZO! A tek ukus...
Sastojci:
250 g kesten pirea
200 g čokolade za kuvanje
80 g putera
sok od pomorandže
3 kašike meda
80 g šećera
50 g otopljene mlečne čokolade
pola kašičice ekstrakta vanile
kašika i po prošeka
4 žumanca
2 kašike likera od čokolade
120 ml mleka
Priprema:
Čokoladu rastopite na pari i dodajte sok od pomorandže. Mešajte dok ne dobijete glatku smesu. Ohladite je. U novoj činiji rastopite puter i med. Zatim sipajte prošek, aromu vanile, promešajte i prelijte preko rastopljene čokolade. Dodajte kesten pire i dobro izmešajte. Smesu prebacite u čaše za mus i ukrasite po želji.
Uživajte!
Nedelja je dan za SLATKIŠE! Probajte sjajan ČOKO KOLAČ sa BANANAMA i jogurtom! (VIDEO), a kako da ga pripremite pogledajte OVDE.
TAJNA slavnog britanskog KUVARA! Kako da pripremite pire krompir da OSTANE SVEŽ 7 DANA pogledajte OVDE.