08.11.2020.

16:15 >> 16:23

Foto:

Magazin

DESERT ZA HLADNE DANE! Čokoladni mus sa KESTENOM, priprema se LAKO i BRZO! A tek ukus...

Sastojci: 

250 g kesten pirea

200 g čokolade za kuvanje

80 g putera

sok od pomorandže

Informer

3 kašike  meda

80 g šećera

50 g otopljene mlečne čokolade

pola kašičice ekstrakta vanile

kašika i po  prošeka

4 žumanca

2 kašike likera od čokolade

120 ml mleka

Informer

Priprema: 

Čokoladu rastopite na pari i dodajte sok od pomorandže. Mešajte dok ne dobijete glatku smesu. Ohladite je. U novoj činiji rastopite puter i med. Zatim sipajte prošek, aromu vanile, promešajte i prelijte preko rastopljene čokolade. Dodajte kesten pire i dobro izmešajte. Smesu prebacite u čaše za mus i ukrasite po želji.

Uživajte!

Nedelja je dan za SLATKIŠE! Probajte sjajan ČOKO KOLAČ sa BANANAMA i jogurtom! (VIDEO), a kako da ga pripremite pogledajte OVDE.

TAJNA slavnog britanskog KUVARA! Kako da pripremite pire krompir da OSTANE SVEŽ 7 DANA pogledajte OVDE.