15.02.2021.

16:13

Foto:

Magazin

Piletina sa PEČURKAMA i ĐUMBIROM! Kremasto i UKUSNO, a BRZO se sprema! /RECEPT/

Sastojci:

po 300 g belog mesa i šampinjona

po kašičica đumbira i soli

100 g kikirikija

2 kašike maslaca

po 2 kašike ulja i soja sosa

po kašika brašna i seckanog crnog luka

po 4 kašike šećera i vina

čen belog luka

Informer

Priprema:

Pileće meso isecite na tanke šnicle, posolite, uvaljajte u brašno i pržite dva minuta sa svake strane na vrelom ulju. Ostavite na toplom. Kikiriki i šampinjone pržite na maslacu tri minuta, ostavite na toplom. Propržite sitno seckan crni i beli luk, đumbir i ostale sastojke i dodajte meso i pečurke. Kad tečnost ispari, jelo je gotovo.

Prijatno!

KREMAST ČOKOLADNI KOLAČ BEZ JAJA! Poslastica koja se sprema brzo i lako! /VIDEO/

PRAVLJENJE SOSA VAM NE IDE OD RUKE? Evo nekoliko načina kako da brzo i lako zgusnete tečni dodatak!