Magazin
Piletina sa PEČURKAMA i ĐUMBIROM! Kremasto i UKUSNO, a BRZO se sprema! /RECEPT/
Sastojci:
po 300 g belog mesa i šampinjona
po kašičica đumbira i soli
100 g kikirikija
2 kašike maslaca
po 2 kašike ulja i soja sosa
po kašika brašna i seckanog crnog luka
po 4 kašike šećera i vina
čen belog luka
Priprema:
Pileće meso isecite na tanke šnicle, posolite, uvaljajte u brašno i pržite dva minuta sa svake strane na vrelom ulju. Ostavite na toplom. Kikiriki i šampinjone pržite na maslacu tri minuta, ostavite na toplom. Propržite sitno seckan crni i beli luk, đumbir i ostale sastojke i dodajte meso i pečurke. Kad tečnost ispari, jelo je gotovo.
Prijatno!
KREMAST ČOKOLADNI KOLAČ BEZ JAJA! Poslastica koja se sprema brzo i lako! /VIDEO/
PRAVLJENJE SOSA VAM NE IDE OD RUKE? Evo nekoliko načina kako da brzo i lako zgusnete tečni dodatak!