17.02.2021.

07:20

Foto:

Magazin

PODELILA JE OVAJ RECEPT NA TIK TOKU I NAIŠLA NA OSUDU! Mislila je da jagode i čokoladu svi vole, a oni su joj ispod videa napisali da će je PRIJAVITI!

Iako ovaj jednostavan recept zahteva samo tri sastojka, fetu, paradajz i testeninu zapečenu u rerni, ova žena je odlučila da umesto paradajza uzme jagode.

Klip koji je viđen preko 1,8 miliona pod nazivom "Napravimo virusno pečenu feta testeninu, ali ovog puta sa jagodama“. U tepsiju je prvo je dodala četvrtinu šolje iseckanih jagoda, koje je začinila maslinovim uljem, balzamiko sirćetom, dodala je malo soli i bibera.

Nakon što je sve dobro promešala, složila je isečene jagode sa strane tepsije, da bi u sredinu stavila krišku feta sira i sve je to ponovo posolila. Stavila je u rernu i pekla 45 minuta, a potom je to sve ponovo promešala.

- Primetićete da su jagode pustile isti sok kao prirodan sok od pardajza. Sokovi pomažu da u kombinaciji sa fetom nastane slankasti sos. Dodajte šaku bosiljka, promešajte, a zatim dodajte testeninu po izboru - govori u snimku žena i dodaje da nije bila sigurna kako će joj ispasti recept, ali se ukusi slažu i ispalo je jako dobro, jer sam servirala prijateljima, kojima se jako svidelo.

Ipak, njen video nije naišao na pozitivne komentare, jer nisu zadovoljni njenim receptom. Bili su veoma razočarani onim što je napravila, a nizali su se i uvredljivi komentari, koji su joj pretili da će je prijaviti zbog "podvale", kao i da nikako nije smela da ovako nešto deli u javnosti.

♬ original sound - The Hunger Diaries