28.04.2021.

18:47

Foto:

Magazin

OVA TORTA JE LEPŠA OD SLADOLEDA! Probajte ukusnu poslasticu sa šumskim voćem koja se brzo sprema! /VIDEO/

Sastojci:

500 ml slatke pavlake
400 g kisele pavlake
130-150 g šećera u prahu
400 g mlevenog keksa
100 g kokosa
400 g smrznutih malina ili smrznutog voća (šumsko voće, jagode ili kupine)

Informer

U kalup prečnika sipajte dobijenu smesu i lepo rasporedite.

Priprema:
U jednoj posudi umutite slatku pavlaku, a u drugoj kiselu pavlaku i šećer u prahu. Sjedinite te dve smese, pa dodajte kokos, promešajte i dodajte keks. Kada sve sjedinite dodajte voće.

U kalup prečnika 24 cm sipajte dobijenu smesu i lepo rasporedite. Prekrijte providnom folijom i ostavite u frižider na sat vremena ili u zamrzivač na kraće ako žurite. Umutite šlag prema uputstvu sa kesice i dekorišite tortu, pa posipite sa još malo kokosa.