Magazin
ČOKOLADNA TORTA SA KEKSOM! Vaši gosti će tražiti parče više!
Napravite ukusnu tortu od keksa i čokolade.
Sastojci:
250 g maskarponea
3 kašike šećera u prahu
400 ml slatke pavlake
3 kašike nutele
160 g keksa
100 g piškota
bela čokolada
mlečna čokolada
Priprema:
Umutite maskarpone, slatku pavlaku (200 ml) i šećer u prahu. Poređajte ptit ber umočen u mleko. Dva reda keksa poređajte. Sipajte beli fil od maskarpone fila i preko stavite piškote umočene u mleko. Napravite razmak između piškota. Umutite preostalu slatku pavlaku i dodajte nutelu, pa promešajte. Sipajte pomoću šprica za kolače dobijenu smesu između piškota. Stavite u frižider na 2 sata. Ukrasite istopljenom belom i mlečnom čokoladom.