04.04.2022.

13:49

Foto: Shutterstock

Magazin

KINESKE NUDLE s GOVEDINOM i POVRĆEM! Ručak koji nećete zaboraviti!

Sastojci: 

400 g kineskih nudli
300 g goveđeg ramsteka
300 g pečuraka
dve šargarepe
šolja boranije
trećina šolje soja-sosa
tri kašike ojster-sosa
kašika smeđeg šećera
kašičica rendanog đumbira
dva čena belog luka
kašika susamovog ulja
so, biber, ulje

Informer

Povrće je puno vlakana i treba ga jesti što više

Priprema: 

U manjoj posudi pomešati soja-sos, ojster-sos, šećer, rendani đumbir, izgnječeni beli luk, susamovo ulje, so i biber. Nudle skuvati u ključaloj vodi prema uputstvu s pakovanja. U većem tiganju na zagrejanom ulju propržiti ramstek isečen na trake, pa dodati pečurke isečene na listiće, boraniju i šargarepu isečenu na štapiće. Pržiti pet minuta, te dodati oceđene nudle i mešati još tri minuta. Preliti pripremljenom sosom, sve dobro sjediniti, pa odmah poslužiti.

Prijatno!