07.04.2022.

14:50

Foto:

Magazin

PROLEĆNE PUNJENE PAPRIKE! Neodoljivi ručak na vašoj trpezi

Sastojci:

šest većih svežih paprika
200 g svežeg spanaća
3/4 šolje kuskusa
100 g feta sira
četiri čena belog luka
malo limuna
ulje
so, biber

Informer

Punjene paprike

Priprema:


Na ulju izdinstajte beli luk, pa dodajte opran spanać i krčkajte dok ne omekša. Sklonite sa vatre i dodajte limunov sok.

Posolite i pobiberite. Skuvajte kuskus, pa ga dodajte u tiganj s spanaćem. Sve promešajte i dodajte izmrvljenu fetu.

Oprane i očišćene paprike punite ovom smesom, poređajte ih u podmazanu tepsiju i pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 30 minuta.

Gotove paprike služite tople uz sezonsku salatu.

BONUS VIDEO: