27.04.2022.

13:00

Foto:

Magazin

Lenje lazanje sa testeninom! Ručak po meri - gotov za samo POLA SATA

Sastojci:

Pakovanje testenine (idealno pene)
jedna velika glavica crnog luka
300 grama mlevenog mesa
200 grama kačkavalja
pola litra soka od paradajza
jedan paradajz
ulje, so, biber, origano, suvi biljni začin po ukusu

Informer

Lazanje

Skuvajte pene. Za to vreme na malo ulja prodinstajte crni luk i postepeno dodajte začine, pa tek potom meso. Onda nalijte sok od paradajza, pa posle petnaestak minuta dodajte i testeninu.

Uključite da se rerna greje na 220 stepeni, a mešavinu u tiganju krčkajte još pet minuta. Isecite paradajz na što tanje listiće, pa ga dodajte.

Nakon toga prelijte sve u dublji pleh, pa stavite u rernu i pecite 15 minuta. Pospite rendanim kačkavaljem i vratite da se peče još 15 minuta.

BONUS VIDEO: