Magazin
UKUSNA PILEĆA ČORBA! Odličan prilog glavnom jelu, a može i kao kompletan obrok!
Može da bude i kompletan obrok jer je izuzetno zasitna i hranljiva.
Sastojci:
300 g pilećeg mesa
300 g mešanog smrznutog povrća
2 šargarepe
1 glavica crnog luka
2 čena belog luka
svež peršun
so, biber
kašika ulja
100 ml pavlake za kuvanje
Priprema:
Luk i beli luk iseckajte sitno iseckajte, pa propržite na ulju dok se ne zarumene. Dodajte seckanu šargarepu i piletinu, pa sve pržite zajedno još 5 minuta. Nalijte vodom, dodajte začine po ukusu, pa ubacite mešano povrće. Poklopite i ostavite da se čorba kuva na tihoj vatri 40 minuta. Pred kraj po želji dodajte pavlaku za kuvanje i bogato pospite sitno seckanim peršunom.
BONUS VIDEO: