Magazin
KAO PRILOG ILI LAGANA VEČERA! Napravite grilovane PEČURKE - dodajte OVE začine i uživaćete u svakom zalogaju!
I dok mnogi uglavnom samo stave pečurke na tiganj ili gril, eventualno dodajući so, mi vam predlažemo da probate ovaj način pravljenja:
SASTOJCI:
- 10 većih šampinjona
- dve kašike maslinovog ulja
- kašika soja-sosa
- sok i kora limuna
- dva čena belog luka
- malo ruzmarina
- so, biber
PRIPREMA:
U veću činiju sipati ulje, soja-sos, so i rendanu koru limuna, izgnječeni beli luk, so, biber i malo svežeg iseckanog ruzmarina, pa dodati pečurke isečene na polovine i sve dobro promešati. Ostaviti da se marinira pola sata u frižideru, pa peći na roštilju desetak minuta, uz povremeno okretanje. Poslužiti dok je toplo.
BONUS VIDEO: