Magazin
CAKA JE U ZAČINIMA! Napravite preukusne svinjske krmenadle - sočne, mekane i raj za nepce!
Iako će vam trebati malo više vremena da ove sočne svinjske krmenadle napravite baš kako treba, ne sumnjamo da će vredeti čekanja:
SASTOJCI:
- maslinovo ulje
- četiri veće krmenadle
- četvrt šolje smeđeg šećera
- kašičica soli
- dve kašičice bibera
- dve kašičice belog luka u prahu
- dve kašičice crnog luka u prahu
- kašičice mlevene slačice
- pola kašičice ljute tucane paprike
PRIPREMA:
Pomešati smeđi šećer, so, biber, crni i beli luk u prahu, mlevenu slačicu i tucanu papriku, dodati kašiku-dve ulja, te dobijenom smesom dobro natrljati meso sa svih strana. Ostaviti da se marinira pola sata, pa peći na roštilju ili u gril tiganju, na umerenoj vatri, dok meso ne porumeni sa obe strane. Poslužiti dok je toplo.
BONUS VIDEO: