07.11.2022.

14:25

Foto: Shutterstock

Magazin

Muškarci OTKRIVAJU u čemu ŽENE GREŠE tokom INTIMNOG odnosa! Budite aktivne, preuzmite inicijativu!

Vođenje ljubavi je nešto prirodno i normalno u čemu bi trebalo da uživamo što više. U idealnom svetu, muškarci i žene bi se potrudili da pomognu partnerima da dožive vrhunac i zaborave spoljni svet dok uživaju. U životu pak mnoge obrasce ponašanja ponavljamo, a nesvesni smo toga da su neki od njih loši. Žene često takve obrasce ponavljaju baš u krevetu. Evo nekoliko grešaka žena koje su muškarci naveli u istraživanju Si-Si njuza.

Plakanje nakon intimnog odnosa

Zamislite ovaj scenario: on je u ekstazi i odjednom se okrene, a vi plačete. Možete biti emotivni, naravno, ali plakanje može brzo da pretvori čaroban trenutak u nešto prilično neprijatno i zabrinjavajuće. Sigurno će se uspaničiti i pitati vas šta nije u redu. Uživajte u trenutku, ali ne dozvolite da vas emocije ophrvaju.

Informer

Kada muškarac nakon odnosa zaspi, nemojte da se osećate loše

Ljutite se ako zaspi

Vođenje ljubavi pokreće prolaktin, oksitocin i melatonin, tri hormona odlična za spavanje. Dakle, kada muškarac nakon odnosa zaspi, nemojte da se osećate loše ili da se ljutite; to je samo biologija.

Pitanje: Izgledam li debelo?

Ovo pitanje je siguran način za ubijanje strasti. Intimni odnos je dragocen trenutak za uživanje sa partnerom, ali i za njega da uživa u vašem društvu. Prepustite se i opustite se iako imate obline. Šta je u tome loše? A on taj višak kilograma sasvim sigurno ne vidi.

Glumljenje vrhunca

Ovo je najveća greška koju žena može da učini. Ako odglumite vrhunac, on će misliti da je to što radi ispravno i ponoviće isto svaki put za vreme odnosa kako bi izazvao istu reakciju.

Informer

Uskraćivanje intime kao kazna ne vodi nikuda

Uskraćivanje intime kao kazna

Kažnjavate i sebe ako to činite. Uskraćivanje vođenja ljubavi može biti štetno za vaš odnos i ne vodi nigde.

Pasivnost

Zauzeti pasivan stav prema užitku nije pravi put, morate biti aktivni učesnik. Ako bezvoljno ležite, to ne samo da je neprijatno i frustrirajuće za vašeg partnera nego ćete i vi teže postići vrhunac.

Očekujete da zna šta volite, a šta ne volite

Svaka žena je drugačija, a postoje erogene zone koje su osetljivije od ostalih. Pomozite mu tako što ćete ga suptilno uputiti u to šta volite u krevetu. Otkrivanje zona zadovoljstva je korisno iskustvo koje uzbuđuje.

Informer

Partner ne može da čita vaše misli

Ne shvatate zašto je završio pre vas

Ponekad je sve toliko užareno da on ne može da obuzda svoje biološke impulse i dostiže vrhunac pre vas. Znajte, on se zbog toga već oseća loše, pa nema potrebe da dolivate ulje na vatru kritikom i prebacivanjem.

Ne preuzimate inicijativu

Vaš partner sigurno želi da nekada i vi preuzmete inicijativu. Nema ništa loše u tome da je neko siguran u svoju erotičnost i zna kako da izazove obostrano zadovoljstvo.