Magazin
MINI TAKOSI KOJI SE TOPE U USTIMA! Hrskavo zadovoljstvo koje će oduševiti sve slanokusce!
Bilo da želite da poslužite društvo brzim grickalicama ili možda da malo eksperimentišete za doručak, ovi takosi će vam biti pravi izbor.
POTREBNO:
- pakovanje od 6 manjih takosa
- 350 g krompira kuvanog u slanoj vodi
- 100 g maskarponea
- vlašac
- 4 kriške dimljenog lososa
- 50 g mleka
- 1 prstohvat bibera
- 6 kriški sira za tost
PRIPREMA:
1. Isecite krompir na kockice i skuvajte u ključaloj slanoj vodi.
2. Krompir izgnječite i umešajte maskarpone, mleko, vlašac, kao i biber, pa dobro izmešajte.
3. Presecite tortilju na pola. Namažite smesu sa krompirom, pa preko pospite vlašac, dodajte loso i sir za topljenje, pa uvijte u trougao.
4. Stavite u toster i zagrejte takose dok ne postanu hrskavi.
Kako to izgleda u praksi pogledajte u snimku sa početka teksta.