Magazin
ZA SVE LJUBITELJE RAŽNJIĆA! Ovi od ćuretine i paprike će vas oduševiti!
Mnogi ljudi su ljubitelji ražnjića, ali kada ih jednom spremite na ovaj način, uvek ćete se vraćati ovom receptu.
SASTOJCI:
- maslinovo ulje
- 500 g ćurećeg filea
- crvena i žuta paprika babura
- kašičica origana
- majčina dušica
- pola kašičice bosiljka
- kašika i po balzamika
- so, biber
PRIPREMA:
Ćuretinu iseći na komade veličine zalogaja i staviti u činiju. Pomešati ulje, balzamiko, so, biber, origano, bosiljak i majčinu dušicu, preliti meso, promešati i staviti u frižider da se marinira sat-dva. Paprike iseći na kocke, pa naizmenično sa mesom ređati na štapiće za ražnjiće. Peći u tiganju ili na roštilju iz često okretanje dok ćuretina ne porumeni sa svih strana.