Magazin
Najsavršenija pica od domaćeg testa! Caka je u ovom odnosu brašna i vode - nema greške (VIDEO)
Nema sumnje da pica ima poseban ukus kada sami pravite testo, u odnosu na ono kupovno. Sigurni smo da vam neće oduzeti mnogo vremena, a ukus je neuporedivo bolji.
Potrebno:
Testo:
2 šolje pšeničnog brašna
1 kašika praška za pecivo
pola kašičice soli
1 šolja (200ml) vode, dodajte malo po malo, možete koristiti manje od šolje, testo ne sme da se lepi za ruke
4 kašike ulja
Nadev:
1/2 šolje paradajz sosa
3 vrste različitog rendanog sira
1 kašičica origana
Priprema:
Umesite testo, oblikujte u krug, stavite paradajz sos, sireve i origano, pa pecite u zagrejanoj rerni na 180 stepeni, 20 minuta.
Kako to izgleda u praksi, pogledajte u snimku sa početka teksta.