22.02.2024.

12:30

Foto: Foto: Shutterstock, Privatna arhiva

Magazin

Dačićeva snajka barata varjačom kao sa mikrofonom: Luka otkida na moju čokoladnu poslasticu

Dačićeva snajka obožava da priprema raznorazna jela za svoje drage ljude, a pogotovu za partnera Luku Dačića. Kako kaže svako jelo koje odluči da spremi bude joj omiljeno, ali kada su poslastice u pitanju ispunjava želje svog dečka i obavezno na meniju imaju nešto od čokolade

- Iskreno nemam neki poseban recept za kolače, volim da pripremim neki čokoladni kolač, na primer keks torta sa čokoladom ili neki mus od čokolade. Za Luku isključivo volim da spremim čokoladne kolače jer ih on obožava, a spremim mu obavezno i nešto slano - kaže Milica. 

Informer

 

Milica je sa našim čitaocima podelila jednostavan recept za slatkiš koji svaka žena može da spremi, pa iako nije nešto vična u kuhinji.  Ljubitelji čokoladnih poslastica biće oduševljeni ovim receptom. Nema dugog stajanja u kuhinji na vrućini, gotovo je za par minuta, a ukus je fenomanalan. U pitanju je čokoladni mus od samo 2 sastojka  i idealan je kada se pojave iznenadni gosti.

Sastojci: 

230 g čokolade 

180 ml vrele vode 

Priprema: 

U posudi pomešajte iseckanu čokoladu i vrelu vodu i mešajte dok se čokolada lepo ne otopi. U drugu posudu sipajte led i hladnu vodu, pa stavite posudu sa čokoladom unutra (do pola, ne morate celu posudu da stavite u ovu sa vodom). Zatim mešajte žicom dok se smesa ne stegne, nekih par sekundi i poslužite. 

Mnoge javne ličnosti kako bi održale svoju figuru pribagavaju različitim režimima ishrane i idu na tretmane zatezanja tela, teretanu itd. Jelovnici su svakome drugačiji, a Milica je za svoj fantastični izgled na neki način zahvalna genetici. Mlada pevačica ne vodi preterano računa o tome šta jede, a vežba samo kada ima vremena. 

- Što se tiče moje figure, trudim se da što više jedem zdravo i da treniram kako mi obaveze i vreme to dozvoljavaju, ali naravno volim i ja da pojedem svašta - rekla je Milica za Informer. 

Informer

 

Podsetimo, Milica je jedna od najtraženijih maldih pevačica iz Srbije i na privatnim slavljima uvek zaradi veliki bakšiš. O njenim uspesima se naširoko piše, a kao šlag na tortu bilo je to što je na jednom veselju za jednu pesmu zaradila više od pokojnog Šabana, koji je slovio za kralja narodne muzike. Koliko je Milica dobila novca pročitajte OVDE.