Magazin
Savršena pica Dženifer Aniston! Topi se u ustima, a ukus je tako slasan - recept koji obara s' nogu sa svakim zalogajem
Njen način pripreme čuvenog italijanskog jela je jednostavan i zanimljiv je izbor namirnica.
Recept će vas oduševiti, da ćete poželeti da svaki dan za večeru imate picu na svom trpezarijskom stolu.
Sastojci:
1 testo za picu
pelat
1 šaka mocarele
2 seckane paprike
2 kašike maslinovog ulja
1/2 šake seckanog luka
2 šake rukule
1 šaka crnih maslina
1 čen belog luka
1 limun
Priprema:
Zagrejati rernu na 230°C. Celo testo za picu premažite maslinovim uljem, pa preko stavite pelat. Zatim po testu poređajte luk, rukulu, mocarelu, crne masline, paprike i beli luk. Stavite picu u rernu na 15 minuta. Izvadite i ostavite da se ohladi pet minuta. Iseckajte limun i dodajte na picu.