18.12.2015.

22:01

Foto:

Magazin

(VIDEO) PISTOLERO MLADA OTVORILA DUŠU: Pucala sam od sreće!

Mlada šampionka je na krajnje originalan način rešila da stane na ludi kamen, a kako je objasnila, nije ni sanjala da će klip koji je završio na internetu izazvati lavinu oprečnih mišljenja.

- Nije mi ni na kraj pameti bilo da će ovako nešto izazvati toliku pažnju medija. Vidim da su svi živi preneli i ne mogu da verujem - bile su prve reči novopečene 20-godišnje mlade.

Kada je upitana da li su meci bili pravi, ona je kategorički odgovorila:

- Ma kakvi, nisu pravi ni meci ni pištolji. Znali su gosti da su ćorci u pitanju i niko se nije uplašio. Nikada ne bih ugrozila nečiju bezbednost, taman posla. Osim što sam prvak države u gađanju glinenih golubova, bavim se i lovom. Deda je bio lovac, tata i brat su takođe lovci. Moja jedina želja bilo je da ovo bude zanimljivo i smešno, a kada su svi objavili, otišlo je u nekom drugom pravcu, zbog čega se tata čak i naljutio, dok se mama samo nasmejala - iskrena je Aleksandra, koja je na svoj način želela da iskaže emocije prilikom najsrećnijeg dana u svom životu.

(VIDEO) RASPIŠTOLJILA SE SRPSKA MLADA! Pogledajte kako je proslavila svoje venčanje!

Mladoj šampionki koja je ove godine učestvovala na Svetskom prvenstvu i osvojila 19. mesto zasmetao je način na koji se našla u centru medijske pažnje.

- Zbunjena sam jako zbog svega. Nikada mediji nisu pisali o tome kada ostvarim dobar rezultat, već sada kada sam spontano došla na ideju da zapucam na sopstvenoj svadbi iz pištolja - zaključila je ona za Alo.

Tagovi: