26.03.2016.

21:23

Foto:

Magazin

DVERI U ČAČKU: Izbori su referendum za budućnost Srbije

 

On je rekao da od izbora zavisi da li će Srbija i dalje ići u Evropsku uniju, NATO, sarađivati s Haškim tribunalom i Međunarodnim monetarnim fondom i Svetskom bankom, koji su po njegovim rečima, štetni za nacionalne i ekonomske interese Srbije.

Na prvoj predizbornoj tribini Dveri u Čačku, koja je održana u Velikoj sali Gradske skupštine, Obradović je kazao da će Srbija, ako se vlast ne promeni i dalje imati prezadužene porodice kojima će izvršitelji oduzimati domove kada ne mogu da plate račune i kredite jer su ostali bez posla u "pljačkaškim" privatizacijama.

On je aktuelnu republičku vlast ocenio kao "prevarantsku" koja nije ispunila predizborna obećanja data građanima.

- Nema 10 milijardi stranih investicija, nema novih radnih mesta, nema nijednog završenog sudskog postupka i danas se u zatvorima Srbije ne nalazi na osnovu sudske presude ni jedan političar i ni jedan tajkun, ni državni službenik koji je opljačkao Srbiju u prethodnih 26 godina - rekao je Obradović.

On je ocenio da u Srbiji vlada medijski mrak u kome vladajući političari ne smeju da izađu ni na jedan TV duel gde bi s druge strane bio neko ko drugačije misli od njih, već gostuju isključivo, kako je rekao, u nameštenim emisijama s nameštenim pitanjima.

Obradović je ocenio da je dvadesetogodišnja vlast Nove Srbije (NS) u Čačku "pogubna" za grad.

Tagovi: