14.04.2016.

15:36

Foto:

Magazin

JOKSIMOVIĆ U JAGODINI: Timskim radom za brži razvoj!

Ona je nakon obilaska Gradskog odbora i štanda na centralnom gradskom trgu u Jagodini rekla novinarima da joj je važno da SNS pokazuje da Jagodina zaslužuje bolje i zaslužuje promene. 

Podsećajući da je SNS 2014. pobedio u Jagodini i uspeo da uveri građane da može da se radi više, da se više zapošljava, ona je istakla da je tema ove kampanje - borba za nova radna mesta.

 - Dobro je izgraditi infrastrukturu, to je preduslov, dobro je da imamo i kulturne institucije koje će pomoći da mladi ljudi kažu da vredi ostati, živeti i raditi u svom gradu, u ovom slučaju Jagodini.

Sve je to važno, ali radno je mesto ono što čini čoveka ponosnim sposobnim da se oseća kao deo jednog tima, da je važan i za svoj grad i za svoju zemlju'''', rekla je Joksimović.

Kako je istakla SNS i lider te stranke Aleksandar Vučić su vodili iskrenu politiku, predano su radili i trudili su se da obnove međunarodni uticaj države što je važno za dolazak novih investitora.

 - Nismo sve dovršili i to je činjenica. Treba nam nov mandat, nove četiri godine da sve ove dobre stvari koji su temelji uspešne države , uspešnog grada dovršimo na prav način- rekla je Joksimović.

Ona je istakla da veruje da će građani Srbije i Jagodine prepoznati tu potrebu.

 - Nije dovoljno da budete prepoznati po nekom lokalnom lideru. To onda ne znači ništa -  rekla je Joksimović dodajući da više znači da se kao, ujedinjeni oko istog cilja, dođe do toga da se ne samo priča i prave eskurzije o zaposlenjima nego da se otvaraju radna mesta.

Ona je istakla da su građani videli da premijer Vučić i svi u njegovom timu zaduženi za različite oblasti nisu populisti, demagozi i da ne govore stvari koje su zgodne da se čuju i koje se sviđaju svima, a koje zapravo ne znače ništa.

 - Mi idemo možda i težim putem, možda je nekad naša poolitika dosadna, nezanimljiva, ali zbog budućnosti i sadašnjeg života moramo da budemo spremni na više posla pa i da sačekamo dve godine. Zamislite šta su dve ili četiri godine u odnosu na 20 i 30 godina koje smo izgubili u pogrešnim odlukama, sa pogresnom politikom - rekla je Joksimović.

Joksimović je razgovarala i sa građanima u Ćupriji.

 - Mi smo ušli u prevremene izbore upravo iz razloga što mislimo da smo radili dosta i dobro.Mislili smo da je važno da nam građani daju nov legitimitet ako su prepoznali, a verujem da jesu, iskrenu politiku koju je premijer Vučić pokrenuo i predan rad svih u tom timu -  rekla je Joksimović.

Navodeći da imaju još posla, on aje istakla da je vladi potrerban nov legitimitet da u iduće četiri godine dovrši sa najvažnijim reformama i da može da se kaže da će od 2020. godine Srbija biti uređenija, efikasnija i bolja država u kojoj vredi živetii raditi.

Tagovi: