14.04.2016.

21:14

Foto:

Magazin

SINIŠA MALI U STARČEVU PORUČIO: Podržati viziju Aleksandra Vučića!

On je rekao da je u Beogradu, i pored velikog deficita i dugova koje je zatekla aktulna gradska vlast, pokrenut točak investicija, te da se stvari u Beogradu menjaju.

- Kako se budu menjale u Beogradu, menjaćemo ih u celoj Srbiji - poručio je Mali.

On je rekao da je sledeći veliki zadatak da se "popuni" slobodna privredna zona u Krnjači, da u nju dođu investitori, poput one u Bariču, gde je počela izgrađa kompanije "Mei Ta".

ZORANA: Srbija bira između prošlosti i moderne Srbije!

- Imaćemo još fabrika, u Krnjači, u industrijskoj zoni pored Pupinovog mosta. Slaćemo investitore i kod vas u Pančevo, jer jedinstveno, udruženi možemo da menjamo Srbiju - rekao je Mali.

On je rekao da Vojvodina i Srbija treba jedinstveno da rade.

Potpuno je, kaže, neprihvatljiva situaicija od pre nekoliko meseci, kada vodovod u Pančevu nije radio, a da pokrajina nije poslala nikakvu pomoć.

SELAKOVIĆ: SNS sigurnim koracima menja Srbiju

Mali je kazao da se od ovih izbora mnogo očekuje, da jedinstveno stanemo iza vizije i ciljeva koje je definisala vlada i premijer Aleksandar Vučić i da se nastave reforme.

- Nećemo se vraćati u prošlost, u nemire, ratove, pljačkašku privatizacije DS, nećemo afere kao što je Heterlend. Hoćemo da se borimo za najstarije sugrađane, za decu, da gradimo infrastrukturu, sređujemo škole i bolnice... - rekao je Mali.

On je istakao da će se uspeh meriti time da li su naša deca otišla u Ameriku, Kanadu, Australiju ili su ostala ovde.

Predsednik Gradskog odbora SNS u Pančevu Željko Sušec pozvao je građane da izađu na izbore i glasaju za SNS.

JOKSIMOVIĆ U JAGODINI: Timskim radom za brži razvoj!

On je dodao da je i neizlazak na izbore glas za Šešelja, Pajtića, Tadića, koji bi, kako je rekao, poveli Srbiju u propast.

Tagovi: