15.04.2016.

19:46

Foto:

Magazin

(FOTO) VUČIĆ PRED VIŠE OD 8.000 VRANJANACA: Vređaju me oni kojima sam pomogao, znam šta mi je činiti!

Vučić nije precizirao "šta mu je činiti", niti je direktno pomenuo SPS, ali je rekao da u kampanji prima uvrede od "onih kojima je mnogo pomogao".

NAPREDNJACI U PROKUPLJU! Vučić: Hajde da ih pobedimo, a oni neka mrze...

- Ne postoje reči koje nisu izgovorili, ali interesantno je da su to izgovarali oni kojima sam pomogao i oni kojima sam mnogo pomogao, oni koji, kada nam ni za šta nisu bili potrebni, mi smo ih primali u Vladu i rekli dobrodošli u Vladu, hoćemo da budemo svi ujedinjeni, hoćemo da imamo i vas, bez obzira što nam vaši glasovi nisu potrebni - rekao je Vučić.

Informer

Lider naprednjaka je dodao i da je od "velikaša koji vedre i oblače po jugu Srbije" očekivao da će dovesti nove investitore, da je očekivao, na primer, da predsednik opštine Surdulica i funkcioner SPS Novica Tončev kaže da će zaposliti 500 ljudi, a da je dočekao da čuje "Vučiću pederu".

Informer

Prema njegovim rečima, Srbija izašla iz natežeg perioda i da je pred građanima mnogo bolje vreme, u kojem će rasti plate u javnom i privatnom sektoru i penzije.

VUČIĆ U PARAĆINU: Ne glasajte za zabavljače u Skupštini, izbori nisu igra - GLASAJTE ZA BUDUĆNOST!

Dodao je da građanima ne obećava mnogo, da je uvek obećavao rad, trud, borba za narod i interese naroda, ali da sada može da kaže da će plate i penzije rasti, i to zahvaljujcuhi njihovoj žrtvi.

Informer


Naglasio je i da želi da jug Srbije bude jednako "jak" kao Šumadija, Beograd i Vojvodina.

Lider naprednjaka je poručio da će država uspeti da se izbori za radnike u Vranju, da omogući da Geoks nastavi da radi, ali i da dovede “nove Geokse”, te da učini nešto i za Vranjsku banju.

Tagovi: