02.06.2016.

20:58

Foto:

Magazin

(VIDEO) MUŠKARCI SU SE ONESVEŠĆIVALI KAD ONA PROĐE! Evo koji je trik koristila Merilin!

Zanosan hod Merilin Monro i danas je mnogim ljudima simbol seksepila, ali malo ko zna da nije prirodno tako hodala. Zapravo, kad je bila totalno opuštena, mogla je da prođe ulicom a da je niko ne primeti. A, onda bi u trenutku rešila da postane Merilin, promenila način hoda, podigla glavu visoko, nabacila osmeh - i ljudi bi se sjatili oko nje.

To pričaju Merilinkini prijatelji u dokumentarnom filmu o njenom životu "Love, Marilyn" dajući uvid u njena intimna pisma, dnevnike i knjige koje je volela da čita.

MERLIN MONRO: Sedam tajni njenog šminkera!

Iako je u filmovima uvek glumila seksi žene koje ne krasi visoka inteligencija (što ju je na kraju bacilo u depresiju i ubilo) Merilin je zapravo bila pravi knjiški moljac. Uvek je sa sobom nosila knjigu, a jedna od omiljenih bila joj je čuvena "The Thinking Body" enciklopedija koju baletske škole širom sveta i danas koriste.

Slika i sama ideja deluju bizarno, ali su rezultati toliko dobri da su za njen hod u filmu "Nijagara" govorili da je bio nešto što niko do tad na velikom platnu nije video. Njeni pokreti kukovima, ramenima i rukama bili su toliko seksi da je jedna scena iz tog filma ušla u anale kao najduži hod od kamere u istoriji!

Ništa manje seksi nije bila ni u filmu "Majmunska posla".

DORUČAK I VEČERA po receptu MERLIN MONRO!

Obratite pažnju kako joj se celo telo njiše u skladu sa pokretima kukova, dok glava stoji podignuta visoko i ne pomera se. To je sve zahvaljujući "kuka" metodi koja je od obične Norme Džin Mortenson napravila seks simbol Merilin Monro.

Tagovi: