07.11.2016.

22:48

Foto:

Magazin

ŠOKANTNO PRIZNANJE BIVŠEG ČLANA ILUMINATA: Pripremili su skloništa za nuklearni rat, HAARP je oružje u njihovim rukama!

Njegova priča započela je 1964. godine tokom pohađanja Harvarda. Postajao je sve bogatiji i uticajniji, a s prijateljima je započeo saradnju s brokerima.

- Jedno veče prišla su mi dva muškarca u crnim odelima, pozvali su me da odem s njima u podrum kuće koja se nalazila blizu mog studentskog doma. Tada su me pitali jesam li spreman za dogovor. Polovično sam pristao, a u prostoriju je ušao najveći čovek kojeg sam ikada video, pa je seo s nama za sto. Ne morate mi verovati, ali vreme je da se sazna istina - napisao je na blogu..

On je jedan je od sedam osoba u istoriji iluminata koji su pristupili tzv.  ritualu odlaska.

Public

Bunkeri u slučaju katastrofe

U SAD-u, kako tvrdi bivši član iluminata, postoji 57 podzemnih bunkera, a 439 u celom svetu.

Svi bunkeri kontrolisani su i održavani od iluminata. Najveći bunker smešten je u Sao Paolu, Brazilu i može primiti 5000 ljudi na period od 10 godina. Upravo 5000 najbogatijih i najmoćnijih pojedinaca ovde bi sebi osiguralo smeštaj u slučaju izbijanja nuklearnog rata, prirodne ili neke druge katastrofe.

- Ne znam tačan broj, ali od 439 bunkera u sveta, njih 275 izgrađeno je isključivo u svrhu skloništa. Odsedao sam u jednom od bunkera u Kini tokom devedesetih. Vrlo su luksuzni, kao da odsedate u hotelu od 5 zvezdica – opisuje skrivene lokacije.

Public

U bunkerima se čuva droga - velike količine kokaina, marihuane i heroina. Dokle god raste trgovina drogom i karteli postaju moćniji, raste moć i bogatstvo iluminata. Deo bunkera služi i kao krematorijum kako bi palili svoje žrtve.

Tvrdi da se Haarp nalazi u podvodnom bunkeru u Tihom okeanu, i da može da izazove bilo koju prirodnu katastrofu koju iluminati žele da izazovu. Bivši član tajnog društva uveren je da je ovaj proizvod izazvao uragan Katrina.

- HAARP je korišćen za skretanje pozornosti. Dok je područje bilo u haosu, pažnja je usmerena drugde, a inženjeri su slani da se pripreme za izlivanje nafte u zaliv. HAARP kontroliše više država kolektivno, i budite sigurni, ako bude potrebe za prirodnom katastrofom, oni će je izazvati – kazao je.

Public

Struktura vlasti u svetu

Iluminati su strukturirani tako da postoji jedan do tri glavne vođe u većim regijama sveta. Veruje da je u severnoj Americi glavni vođa Voren Bafet, zatim sledi Ben Bernanke i Lojd Blankfein, izvršni direktor svetske banke Goldman Saks. Drugi "igrači" su Aleks Džons, Bil Klinton, Ram Emanuel, Barak Obama i Timoti Gajtner.

U Evropi, prema njegovim rečima, Nikola Sarkozi kontroliše većinu operacija u Evropi i Africi. Bliski istok kontroliše Benjamin Netanijhu, ali ne u velikim razmerima. Izrael služi kao marionetska država koja poslušno prati naredbe iluminata.

Public

Aziju kontroliše Vladimir Putin, a Kina je pristala da da deo moći iluminatima. Sarađuju, ali nedovoljno da se potpuno uključe.

Bivši član iluminata dotaknuo se i tema vakcinacija planira da širi više informacija kako bi upozorio javnost da tajna društva zaista postoje i da uopšte nisu toliko bezopasna.

On je takođe pričao i o toma kako su Rusi prvi sleteli na Mesec, ali se to navodno krije od javnosti.

Tagovi: