18.12.2016.

15:06

Foto:

Magazin

(FOTO) DEČAK POSLAO PORUKU OCU U RAJU: Nedostaješ mi tatice...

Pismo jednog deteta pokojnom ocu za Božić dirnulo je mnoge. Malo ko je ostao ravnodušan na reči ovog dečaka kojem nedostaje otac. Dečak kaže da zna da mu je otac u raju i da mu je najveća želja ovog Božića da otac pročita pismo i odgovori porukom ispod jastuka. Uz to, napisao je i koje poklone bi voleo da dobije, piše Daily Mail.

Poruku je pronašao škotski fotograf Stjuart Mekoli (30) dok se šetao s psom i odlučio da pronađe dečaka kako bi mu uručio poklonio koje je naveo u pismu.

 

- Primetio sam sjajni balon i u prvi ten sam hteo da prođem pored njega. Međutim, ipak sam ga podigao. Tada sam umalo zaplakao, bilo je stvarno dirljivo - rekao je Stjuart.

- Otišao sam kući, ali nisam mogao da prestanem da razmišljam o pismu. Postavio sam fotografiju pisma na Fejsbuk kako bi našao nekoga ko može da mi pomogne u potrazi - dodaje.

facebook. com

U pismu piše:

"Hej tata, pišem ti da ti kažem da mi nedostaješ i da ti ispričam novosti. Sigurno već znaš da sam u hraniteljskoj porodici jer je mama bolesna, a meni je uho začepljeno od ponedeljka. Sutra odlazimo. Stvarno mi nedostaje škola i nedostaješ mi ti. Znam da si u raju, ali da li si dobro? Pre nego što završim, evo ti popis mojih snova i želja.  

Moj san je da mi ti tatice staviš poruku ispod jastuka. Božićna lista: čizme, lopta, Rubikova kocka, dres Real Madrida.

Ćao tata.

Volim te!"

- Nadam se da ćemo locirati dečaka. A čak i ako ne uspemo, napravio sam stranicu za donacije koje ćemo dati u humanitarne svrhe za decu bez roditeljskog staranja - dodaje Stjuart.

Tagovi: