09.03.2017.

21:25

Foto:

Magazin

KOLIKO SU SAMO JADNI! Prizeman plan i program novog DOS: VUČIĆ IMA MALI PENIS!

Žuta medijsko-politička ološ-elita lansirala je ovih dana preko svog favorita, TV voditelja Ivana Ivanovića bizarnu propagandnu priču da premijer Aleksandar Vučić ima mali penis!

U nedostatku bilo kakvih valjanih političkih argumenata, opozicioni lideri i njihovi medijski jurišnici ponovo se služe najprizemnijim uvredama.

 

Na tragu parole "Vučiću, pederu", kojom već godinama ispiraju usta, svoju političku nemoć opet su demonstrirali najprljavijim seksualnim aluzijama na račun lidera naprednjaka.

Izmišljaju cenzuru

Ivanović, odranije poznat kao ostrašćeni pristalica Borisa Tadića i ostalih dosovaca, u svojoj emisiji "Ivan Ivanović i muškarci" u utorak uveče naširoko je sa svojim sagovornicima raspravljao o tome kako "horoskop pokazuje da Vučić ima mikropenis"!?!

Janković: Ivanović se ponaša kao derle

Psihološkinja Aleksandra Janković kaže da je zaprepašćena što je uopšte snimljena, a potom i podržana Ivanovićeva "šala" koja je na nivou predadolescencije.
- Premeravanje i pričanje o veličini polnog organa karakteristično je za uzrast do jedanaest godina i nikako ne priliči odrasloj osobi, ali očigledno je da Ivanović nije još prerastao ovaj period odrastanja - objašnjava Jankovićeva.

Kada je menadžment TV Prva najpre odbio da emituje deo emisije zbog, kako je saopšteno, grubog kršenja profesionalnih standarda, dosovci su u svojim medijima podigli sveopštu dreku tvrdeći kako je to dokaz "strašne cenzure".

Pošto je na kraju, na insistiranje kabineta Aleksandra Vučića, emitovana kompletna emisija sa svim tvrdnjama o "premijerovom penisu", na društvenim mrežama je nastavljena kampanja koja treba da dokaže kako u Srbiji nema slobode medija!?! I nikoga više nije briga šta je istina. I nikome više nije važno to što je sporni prilog emitovan i što su u njemu izrečene najodvratnije insinuacije i uvrede na račun predsednika Vlade Srbije! Očigledno, važno je samo, po svaku cenu, izazvati medijski i politički haos u Srbiji.

Da je to zaista tako, dokazuje i činjenica da su Ivanovića na Tviteru brže-bolje podržali i Jeremić, i Janković, i Radulović, i Obradović. Tako je Vuk Jeremić istog časa retvitovao Ivanovićevu izmišljotinu da je žrtva Vučićeve cenzure i sa svim svojim pratiocima "podelio" snimak skeča u kome Ivanović sa svojim sagovornicima raspravlja o Vučićevom penisu!?!

Po svemu sudeći, poruka da "Vučić ima mali penis" jeste glavna predizborna poruka i program novog DOS-a!?!

 

Takođe, sasvim je simptomatično i to što nijedno novinarsko udruženje nije našlo za shodno da osudi ovakav strašan neprofesionalizam. Ni UNS ni NUNS juče nisu imali nikakav komentar ovim povodom. A sasvim sigurno ne bi ćutali da je bilo ko rekao nešto slično o bilo kom od opozicionih lidera!

I dok šefovi NATO-dosovske opozicije juče nisu hteli da govore za Informer, premijer Vučić je u obraćanju novinarima na marginama Biznis foruma na Kopaoniku rekao da je očigledno da njegovi rivali gube kompas "jer ih je narod prozreo i prezreo".

- Optužuju nas da nas finansiraju nekakvi tajkuni, a oni su potrošili bar deset puta više para od nas. Mi ni dinar od tajkuna nismo dobili, dok imamo veliku listu sumnjivih likova koji finansiraju različite dosovske kandidate... Samo nešto nisam siguran da im ide dobro jer sam noćas dobio neka istraživanja. Što su više ostrašćeni i primitivni, to im lošije ide - rekao je juče Vučić.

Politički analitičar Dejan Vuk Stanković smatra da primitivne uvrede na račun premijera mogu samo da naštete opoziciji.

 

- Nepristojna Ivanovićeva provokacija iskorišćena je kao nastavak skandalozne negativne kampanje opozicije. Njima je mnogo lakše da koriste gadosti nego da se bave konstruktivnom politikom. Svođenje politike na prostakluk može samo da razjari ljude. Porazno je da se politička kampanja svodi na veličinu nečijeg polnog organa - ističe Vuk Stanković.

Milivojević: Svesno smišljen napad

Psihoterapeut Zoran Milivojević kaže da je, na osnovu svega viđenog, Ivanović svesno igrao na to da će cela priča izazvati reakciju u javnosti.
- Išli su na to da, ako bilo ko reaguje, kao što i jeste TV Prva, onda mogu da pričaju o napadu na slobodno novinarstvo. Kao što je, uostalom, Ivanović i uradio. Da je pak izostala bilo kakva reakcija, ispalo bi da je hrabar i da, eto, sme da se okomi i na premijera Vučića... - navodi Milivojević.

 

 

Osuđeni na poraz

 

Sa Stankovićem je saglasan i analitičar Branko Radun, koji smatra da je ovde najveći problem srozavanje nivoa političke kulture.

- Čitava kampanja opozicije zasnovana je na ličnoj osnovi. Tako je bilo i prošle godine u Skupštini, kada se opozicija takmičila samo u tome ko će više da isprovocira Vučića i tako dobije poen više. I tada se to pokazalo kao beskorisno, a i sada će ostati tako - zaključuje Radun.

Tagovi: