16.03.2017.

14:30

Foto:

Magazin

MILIĆEVIĆ: Nemaju nikakve odgovore pa napadaju Vučića!




- Potpuno je jasno ono o čemu smo više puta govorili, da najveći deo opozicionih predsedničkih kandidata ima samo jednu tačku svog programa, a to je mržnja i napad na program i politiku Aleksandra Vučića, zajedničkog predsedničkog kandidata koalicije i kandidata građana Srbije - rekao je Milićević.

On je u izjavi medijima rekao da njihov cilj nije da ponude odgovore na ključna pitanja sa kojima se suočava Srbija, već da kroz iznošenje neistina, kritiku medija, kritiku institucija i kroz političku manipulaciju, pokušaju ostvariti političke poene. 

- Ubeđeni smo da će građani znati na pravi način da vrednuju i da će umeti da prepoznaju i razdvoje rad, trud, napor i vidljive rezultate u odnosu na političku demagogiju i populizam - dodao je.

SPS ostaje posvećena sprovođenju plana i programa našeg zajedničkog predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, a to je da od Srbije stvorimo modernu, uređenu, razvijenu državu, poštovanu i uvažavanu u svetu, koja će biti deo porodice evropskih naroda, poručio je Milićević.
 

Tagovi: